Najnovšie recenzie zo sekcie Puzdrá na tablety
- Dobrá kvalita
- Rozumný pomer cena vs výkon
SwitchEasy puzdro Origami Protective Case iPad mini 6 2021 GS-109-224-223-185 Alaskan Blue
Pridané: 19. februára 2023
(naposledy upravené 19. februára 2023)
Zakúpený v iStores
Rýchlosť
Zatiaľ ho mane krátko, n o sme spokojný, či s veľkosťou, výdrž batérie ešte nemám odstreďovania. Aplikácie idú fajn. Co som si všimla deti majú stiahnuté rozpravky v .avi a to nechce prehrať. Neviem ci chyba len nejaký ovládač alebo nie, ešte som to nepozrela podrobné. V inom formáte idu prehrat. Deti ho využívajú na smartboks co ide super, tiez mame aktívny prístup na orange tv, a to tiež ide fajn.
Fotky sme skúšali zatiaľ robiť len doma ale tak ako zadná aj predná kamera ich robí pekne.
Celkovo zatiaľ sme spokojny
- Strado Puzdro s klávesnicou a tochpadom za tú cenu veľmi dobré.
- Myš je možné používať aj bezdrôtovo cez usb aj s bluetooth. Používam aj na notebook aj tablet.
- Materiál púzdra veľa nevydrží ale to by sme boli v inej cenovej relácií.
- Mala nevíhoda je že to puzdro nemožete pouzit ako podoprenie tabletu
AlzaGuard Crystal Clear TPU Case iPad Air 10,9 2020 / iPad Air 10,9 2022 a Apple Pencil AGD-TCT0032Z
- Ľahké, tenké
- Priestor pre pencil, ten je však dosť na tesno
- Pri tenkosti jeho stien je už nevýhoda jeho slabšia ochranná schopnosť. Jednoducho..., niečo, za niečo
- Zbytočne tesné umiestnenie pencilu. Nie a nie ho dostať von a keď sa už uvoľní, tak potom je nutné "haltovať" ho vo vzduchu
- Puzdro sa rýchlo upatlá, čo je daň za použitý lesklý a priehľadný materiál
Lacné, ľahké, tenké a nenáročné púzdro, vhodné pri používaní iPadu doma, na gauči.
Na prenos tak drahého zariadenia určite odporúčam iné (pevnejšie a samozrejme už x-drahšie) púzdro, resp. obal.
iPad v ňom drží na niektorých magnetických stajanoch, ale nie je to celkom bezpečné prichytenie.
- Všetko super
- tovar bol lacnejsi lebo bol rozbaleny a znovu zabaleny
- puzdro na tablet sa neda pouzit ako stojan, aby tablet drzal postaveny na stole
- Pekný dizajn
- Tenký obal
- Praktické uchopenie pera
- Obal výborné drží tablet tablet iPad Pro 11
- Poskytuje ochranu bočných strán tabletu
- Na oble vidieť otlačky prstov
Obal výborne sedí na tablet iPad Pro 11", a poteší aj praktické uchopenie apple pencil, ktoré zabráni jeho strate pri prenose. Jediný nedostatok obalu - na zadnej strane zostávajú otlačky prstov, ale to je len malý detail. S obalom som spokojný, splnil moje očakávania.
Fixed Padcover Apple iPad 2018 / iPad 2017 /Air so stojanom podpora Sleep and Wake čierne FIXPC-269-BK
- Ok
Dobré
Dux Ducis Toby puzdro iPad 11 2021 6934913050682 modré
Pridané: 30. januára 2023
(naposledy upravené 30. januára 2023)
Zakúpený v Tvrdeneskla.eu
- Super kryt na iphon 11pro
Fixed Padcover+ Apple iPad 10,2 2019/2020/2021 so stojanom a puzdrom Pencil podpora Sleep FIXPC+-469-BK
Dobra kvalita za rozumnu cemu.
Po vložení tabletu do obalu sa po otvorení prednej časti obalu a založení dozadu tablet vypne, ako keby bol obal vpredu.
- Presne pasuje na tab S8
Vhodny aj pre Samsung Galaxy tab S8
Tablet je s klávesnicou kompletný.
- vlastnosti podľa ochrany a polohy vyobrazenia
- materiál je "tvrdý" , nie celkom príjemný na dotyk
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »